Connection problems in the forum

4 ビュー (過去 30 日間)
Jan
Jan 2012 年 7 月 6 日
I frequently get this message, when I try to open the forum, display a question or post an answer:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie: X_MW_DOMAIN=mathworks.com; MW_AL=5c9a...
The problem appears in about 50% of the cases and I see it since about 32 hours. I have to click on the "Save" button twice most of the times, before something happens, and about half of my answers (and another version of this question) vanish.
Is this known already?
  12 件のコメント
Jan
Jan 2012 年 7 月 16 日
編集済み: Jan 2012 年 7 月 16 日
Yes, the page is displayed without problems for me also. But afterwards accessing other pages on www.mathworks.com becomes faulty. While I get this problem on two different computers, no other frequent user has observed this. Obviously I should take this more personally.
Could it matter that I'm logged in from different computers at the same time? [EDITED] A logoff-login does not help.
Image Analyst
Image Analyst 2012 年 7 月 16 日
I don't think so. I usually leave my home computer logged in (though sleeping) when I leave in the morning and then login here at work with no problems at all (other than slow page retrieval). So we're back to you personally. Maybe you should change your avatar? :-) Maybe try running it though http://www.effmypic.com/ or something.

サインインしてコメントする。

採用された回答

Randy Souza
Randy Souza 2012 年 7 月 17 日
We are investigating the Bad Request issue that Jan reported--other users have experienced similar problems in other areas of MathWorks.com.
Clearing your browser cookies should resolve the problem, though in some cases (such as Jan's) this fix is only temporary.
I will update this Answer when we resolve the problem.
Sorry for the inconvenience!
  2 件のコメント
Walter Roberson
Walter Roberson 2012 年 7 月 17 日
Any progress on the issue that access to mathworks.com/matlabcentral/answers and documentation is quite slow ? I've switched to using the .co.uk site to access answers, but the .co.uk site redirects documentation requests to .com for me so I cannot do the same for documentation. Fetching simple documentation pages often times out for me.
www.mathworks.com resolves to e218.b.akamaiedge.net which resolves to 23.14.96.244 for me (the exact IP resolved to is geographic dependent so it is possible for two people in different cities to get different results, if, hypothetically, something were wrong with only some of the akamiedge servers)
Randy Souza
Randy Souza 2012 年 7 月 18 日
We are working on a handful of performance fixes in Answers, but slowness from those problems should be similar from one domain to another.
I will look into whether there are any known issues related to doc or .com performance...

サインインしてコメントする。

その他の回答 (1 件)

Jan
Jan 2012 年 7 月 10 日
While the forum access is still slow, I do not get the errors anymore after deleting the MathWorks cookies.
So let me fix this, such that others can find this solution:
If you have connection problems in the forum, try to delete the MathWorks cookies. Afterwards you have to login again, so be sure that your password is available.
It would be nice, if the forum admins react to meta questions.
  4 件のコメント
Randy Souza
Randy Souza 2012 年 7 月 10 日
I haven't been able to track down a specific cause, but it looks like some MathWorks server(s) set a cookie that was overly long.
If this problem recurs please send me the contents of your MathWorks cookies before deleting them: $firstname.$lastname@mathworks.com
Jan
Jan 2012 年 7 月 10 日
Thanks, Kent and Randy.

サインインしてコメントする。

カテゴリ

Help Center および File ExchangeHistorical Contests についてさらに検索

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by