フィルターのクリア

Wifi Shield on Arduino Mega 2560

3 ビュー (過去 30 日間)
Romain
Romain 2015 年 1 月 8 日
回答済み: Prathap moola 2018 年 11 月 28 日
I do not manage to send data using the Matlab exemple for wifi. I have no problem using the Ethernet shield.
The program is correctly deployed on the arduino and the connection is working. The green led link in on and when i try to ping on the IP it works.
Using the Simulink host model: TCP/IP Host Send, when I clic on verify dress and port connectivity it says that the adresse is recognized but not the port.
Can somebody help me please.
Best regards.
  2 件のコメント
Timothy Castiglia
Timothy Castiglia 2015 年 8 月 6 日
Did you ever get the WiFi shield working? I had a similar problem, I fixed it by changing the port number that was given as a default. Port 80 worked for me. But the TCP Receive program froze whenever I tried to run it. I was wondering if you ever had trouble with that and if so, did you fix it?
cmsr
cmsr 2016 年 7 月 3 日
What is the name for a unofficial yun board?
I think that is the problem!

サインインしてコメントする。

回答 (2 件)

Esther
Esther 2015 年 11 月 17 日
編集済み: Walter Roberson 2015 年 11 月 17 日
Hey, I had a similar issue with the Wifi shield. After deploying the program to the Arduino, the Green LED LINK lighted up. However, when I tried pinging / verify port connectivity it would fail.
What I did was to upgrade the Firmware on the Wifi Shield: https://www.arduino.cc/en/Hacking/WiFiShieldFirmwareUpgrading and now it works fine.

Prathap moola
Prathap moola 2018 年 11 月 28 日
hi guys,
IP address Initialization using DHCP failed on ESP8266.
i am desperate of this.. can any one fix it please.
thanks for you time.
pratap.

カテゴリ

Help Center および File ExchangeModeling についてさらに検索

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by