Cody

Solution 1473149

Submitted on 28 Mar 2018 by Brandon Nipper
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = 'The quick brown fox jumps over a lazy dog'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Thequickbrownfoxjumpsoveralazydog' cleaned2 = 'thequickbrownfoxjumpsoveralazydog' vals = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz' ans = 26 tf = logical 1

2   Pass
x = 'The quick brown fox jumped over a lazy dog'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Thequickbrownfoxjumpedoveralazydog' cleaned2 = 'thequickbrownfoxjumpedoveralazydog' vals = 'abcdefghijklmnopqrtuvwxyz' ans = 25 tf = logical 0

3   Pass
x = 'Pack my box with five dozen liquor jugs'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Packmyboxwithfivedozenliquorjugs' cleaned2 = 'packmyboxwithfivedozenliquorjugs' vals = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz' ans = 26 tf = logical 1

4   Pass
x = 'Pack my box with four dozen liquor jugs'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Packmyboxwithfourdozenliquorjugs' cleaned2 = 'packmyboxwithfourdozenliquorjugs' vals = 'abcdefghijklmnopqrstuwxyz' ans = 25 tf = logical 0

5   Pass
x = 'Sphinx of black quartz, judge my vow'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Sphinxofblackquartzjudgemyvow' cleaned2 = 'sphinxofblackquartzjudgemyvow' vals = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz' ans = 26 tf = logical 1

6   Pass
x = 'Sphinx of black onyx, judge my vow'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Sphinxofblackonyxjudgemyvow' cleaned2 = 'sphinxofblackonyxjudgemyvow' vals = 'abcdefghijklmnopsuvwxy' ans = 22 tf = logical 0

7   Pass
x = 'Wonderful watermelon, bringer of life.'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Wonderfulwatermelonbringeroflife' cleaned2 = 'wonderfulwatermelonbringeroflife' vals = 'abdefgilmnortuw' ans = 15 tf = logical 0

8   Pass
x = 'Dastardly dumpling, harbinger of doom!'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Dastardlydumplingharbingerofdoom' cleaned2 = 'dastardlydumplingharbingerofdoom' vals = 'abdefghilmnoprstuy' ans = 18 tf = logical 0

9   Pass
x = 'AbcDE FgHiJKl mmoPQrstuV Wxyz'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'AbcDEFgHiJKlmmoPQrstuVWxyz' cleaned2 = 'abcdefghijklmmopqrstuvwxyz' vals = 'abcdefghijklmopqrstuvwxyz' ans = 25 tf = logical 0

10   Pass
x = 'With quiz game Cody for MATLAB, expect perverse junk.'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'WithquizgameCodyforMATLABexpectperversejunk' cleaned2 = 'withquizgamecodyformatlabexpectperversejunk' vals = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz' ans = 26 tf = logical 1

11   Pass
x = 'Punctuation marks like @#$%^</&>*?!!, when used in cartoons to stand in for swearing, are called "grawlix".'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

cleaned = 'Punctuationmarkslikewhenusedincartoonstostandinforswearingarecalledgrawlix' cleaned2 = 'punctuationmarkslikewhenusedincartoonstostandinforswearingarecalledgrawlix' vals = 'acdefghiklmnoprstuwx' ans = 20 tf = logical 0