Cody

Solution 1609772

Submitted on 15 Aug 2018
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = 'to work'; y_correct = 'worked'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'work' ans = 'worked'

2   Pass
x = 'to push'; y_correct = 'pushed'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'push' ans = 'pushed'

3   Pass
x = 'to use'; y_correct = 'used'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'use' ans = 'used'

4   Pass
x = 'to arrive'; y_correct = 'arrived'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'arrive' ans = 'arrived'

5   Pass
x = 'to stop'; y_correct = 'stopped'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'stop' ans = 'stopped'

6   Fail
x = 'to prefer'; y_correct = 'preferred'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'prefer' ans = 'prefered'

Assertion failed.

7   Pass
x = 'to discover'; y_correct = 'discovered'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'discover' ans = 'discovered'

8   Pass
x = 'to mix'; y_correct = 'mixed'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'mix' ans = 'mixed'

9   Pass
x = 'to carry'; y_correct = 'carried'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'carry' ans = 'carried'

10   Pass
x = 'to rely'; y_correct = 'relied'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'rely' ans = 'relied'

11   Pass
x = 'to dry'; y_correct = 'dried'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'dry' ans = 'dried'

12   Fail
x = 'to play'; y_correct = 'played'; assert(isequal(regverb2simplepast(x),y_correct))

root_verb = 'play' ans = 'plaied'

Assertion failed.